Zamieszczone przez ketivv
Jechała autostradą pod prąd, zginęła na miejscu.
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez ketivvmoże tam właśnie skończyło mu się paliwosuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
W telewizorni mówiono, ze ofiarą była młoda kobieta (czytaj małolata). Może faktycznie był to jakiś żeński szczyl, który dopiero co zrobił prawko podwędził rodzinie samochód i wyjechał na drogi. Może faktycznie pierwszy raz w życiu zobaczyła autostradę i naprawdę nie wiedziała jak się zachować. Może też gadała akurat przez komórkę, poprawiała makijaż itp.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_osZamieszczone przez FerdW telewizorni mówiono, ze ofiarą była młoda kobieta (czytaj małolata).
Ale wracając do tematu. Jak kobieta miała 32 lata i tak się zachowała, to albo niestety Darwin, albo była piana lub naćpana. :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez ketivvmoże tam właśnie skończyło mu się paliwo
ps. moze mial lpg... moj kolega ma lpg i rzadko tankuje benzyne i tez mu raz gdzies tam zgasl pod sklepem, ale nie w czasie jazdy...
Komentarz
-
-
ale sie usrywacie nad tym ze facet stanal na zakrecie bo mu paliwa zabrakło, a jakby złapał kapcia? dobrze ze ponoć trojkat rozstawil - nie wiem czy poprawnie, ale dobrze ze chociaz tyle...
na drodze masz jechac tak by cie nic nie zaskoczylo - stawiam stuwe ze jakbys sie mu wbił jeden z drugim w dupe na tym zakrecie - to od policjanta byś dostal mandat za "niezachowanie odpowiedniej czujnosci/odstepu/...uj wie czego" ktore pozwolilo by ci zahamowac przed kolesiem stojacym na zakrecie.
dobrze pamietam jak raz bardzo dawno temu, jeszcze za mlodego szczona jechalem z ojcem, to byl taki dziwny kawałek drogi ze byl dosyc ciasny zakret w prawo przez wzniesienie, a tuz za wzniesiem był zjazd i zakret w lewo na most. miejscowka byla tak dziwna ze przed zakretem/wzniesiem nie bylo widac co jest zaraz zanim. wiec jechalismy z ojcem jakies 70-90 dojezdzamy do szczytu wzniesienia i sie okazalo ze tuz za wzniesieniem byl korek - ojciec w ostatniej chwili po heblach i tylko cud boski, i sznur samochodow stojacy blisko srodka jezdzni spowodowal ze ojciec mogl odbic na prawe pobocze i zmiescic sie miedzy samochodami a barierkami - inaczej bylaby z dupy "jesien sredniowiecza".
wiec lekcja z tej przygody jest taka ze zawsze masz jechac tak by nawet "idiota" stojacy na srodku zakretu cie nie zaskoczyl.
swoja droga, opierniczacie go za tankowanie, ale jakby sie tam rokraczyl bo akurat w cos wjechal (kolizja z innym samochodem/zdjął pieszego/etc.) dalej uwarzacie za sluszne opierniczanie kierowcy stojacego na srodku zakretu?...
PS. tylko prosze mi tu nie wciskac ze przed wzniesiem sie przyspiesza bo potem moze byc prosta... :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidaZamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez ketivvmoże tam właśnie skończyło mu się paliwo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydZamieszczone przez piramidaZamieszczone przez marlej108Zamieszczone przez ketivvmoże tam właśnie skończyło mu się paliwosuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
bo to zawsze takie dziwne rzeczy się dzieją w takich "dziwnych" miejscach:
już jakiś czas temu zaobserwowałem dziwną zależność- pojawiania się kilku uczestników ruchu drogowego w jednym miejscu o jednym czasie- czasami przejeżdżam kilkadziesiąt km po w miarę pustej drodze a jak tylko pojawia się rowerzysta, to od razu pojawia się "znikąd" drugi samochód i mijamy się w tym samym miejscu-koło rowerzysty.O II fl kombi elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemo9bo to zawsze takie dziwne rzeczy się dzieją w takich "dziwnych" miejscach:
już jakiś czas temu zaobserwowałem dziwną zależność- pojawiania się kilku uczestników ruchu drogowego w jednym miejscu o jednym czasie- czasami przejeżdżam kilkadziesiąt km po w miarę pustej drodze a jak tylko pojawia się rowerzysta, to od razu pojawia się "znikąd" drugi samochód i mijamy się w tym samym miejscu-koło rowerzysty.
Komentarz
-
-
Nie ważne Włochy, czy Polska zdarza się wszędzie i nie zawsze jest to spowodowane naćpaniem, czasami zamyśleniem, nie dostrzeżeniem znaku, efekt zawsze jest taki sam, a tu zginęła kobieta i to jest smutne(może była żoną, matką ) popełniła nie wiadomo dlaczego błąd i nie rozumiem, dlaczego ją tak wszyscy potępiają.Nie wierzę w to, że wy wspaniali kierowcy, nie odwalacie czasami takich baboli, że włos się jeży na głowie.
Komentarz
-
-
rozumiem jeszcze jakoś wjechać choc też kurw. wydaje mi sie to nie możliwe :diabelski_usmiech ale jechac pod prąd i sie nie kapnąć to ja pierdo.e tylko samobójstwo mi przychodzi do głowyhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
Komentarz